Dreams get done when you get going.

Ibland kan jag få lite av en panik känsla då jag inser vad kort livet är... Jag vill hinna göra så mycket, helst på samma gång. Hur ska jag hinna? Kan man inte dela upp sig och vara på tre ställen samtidigt...?
Men jag är ju här och nu. Med alla möjligheter framför mig.
Det finns alltid tvivel och tankar som säger att saker och ting skulle vara annorlunda "om" osv... Men jag är glad att jag har förmågan att uppskatta det jag har och den jag är.
 
Ikväll har jag varit till Medieskolan där min vän Matilda ställde ut sitt slutprojekt. Vi har gjort ett sammarbete tillsammans där vi tagit bilder på alla stationer utmed Saltsjöbanan. Matilda stod för fotografering, Amelie var modell och jag gjorde hår och make up. Det blev sååå lyckat och snyggt! :)
 
I helgen blir det en trip till mitt Hälsingland och Bollnäs. Hannah öppnar sin nya hudvårdssalong, Dermaqueen. Där ska jag vara med och göra make up på besökare bl. a. Det ser jag fram emot!
 
 

veronika

 
 

Attitude STHLM

Idag var sista dagen på mässan. Trött som få, men har haft väldigt roligt! Jag älskar att jobba med visningar. Det är så roligt att få se vad andra gör och såklart att själv få göra!
Dötid de första timmarna dock... Då vi sitter och äter frukost och kikar runt på alla sakerna på mässan medans vi väntar på att modellerna ska komma och då är det full rulle flera timmar framåt.

Det sista vi gjorde var att kika på visningen som Joe-Yves Asmar hade. Han hade gjort riktigt snygga uppsättnings"kreationer" och även klippningar som han gjorde på scen.
Amelie, min bebis som jag har plåtat med jättemycket, fick öppna visningen och var en ballerina som dansa fram på catwalken :) Hon är bästa modellen nånsin! Hon är så jäkla bra!
 
 

Nytt försök

Okej... Jag provar igen. Jag ska börja blogga.
Tanken är att jag ska skriva om mitt jobb, mina tankar och lite övrigt. Se det gärna som inspiration och förhoppningsvis lite sevärda tips och idéer :)

Första inlägget ägnar jag även till helgens event - Attitude Sthlm. Där är jag med backstage och fixar hår och make up till visningar.
Idag gjorde jag hår på Foki och hennes modeller, och till Haléns visning. Fullt sjå och skitkul är det!
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till sista dagen på mässan imorgon.

Bilden är på Foki och svallet är gjort av moi! :)


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0